2020-07-31 14:59:13• hírek • Bede Emőke

Súlyosan megsérült egy idős nő a Shopping City parkolójában

Képünk illusztráció.
Képünk illusztráció.

Csütörtök délután, 18 óra 30 perc környékén arról értesítették a szatmári rendőröket, hogy közlekedési baleset történt a Károlyi úton található Shopping City parkolójában.

A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy egy 20 éves sofőr nem volt kellőképp körültekintő, és még azelőtt mozgásba hozta autóját – információnk szerint egy taxit –, hogy a hátsó ülésen utazó, 81 éves asszony biztonságosan kiszállt volna a járműből. A baleset nyomán az idős nő súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrség a fiatalt alkoholszondás vizsgálatnak vetette alá, melynek eredménye negatív lett. Az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indítottak eljárást.


Autók karamboloztak a kereszteződésben

Csütörtök délelőtt, nem sokkal 10 óra előtt az Anton Pann és az Argesului utcák kereszteződősében két autó összeütközött. A helyszíni vizsgálatok során megállapítást nyert, hogy egy 36 éves szatmári férfi nem állt meg a STOP-táblánál, hanem belerohant egy másik, szabályosan közlekedő személyautóba, melyet egy 41 éves, ugyancsak helybeli nő vezetett. Az ütközés nyomán a vétlen sofőr és utasa is megsérültek.

 

A rendőrség ebben az esetben is gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indított eljárást. Az már most biztos, hogy egyik autóvezető sem fogyasztott alkoholt indulás előtt, hiszen a szonda mindkettejük esetében negatív eredményt hozott.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: