2020-04-30 12:11:16• hírek • Bede Emőke

Súlyosan megsérült az elgázolt motoros

Képünk illusztráció. Forrás: pixabay.com
Képünk illusztráció. Forrás: pixabay.com

Súlyos személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt szerda délután Szatmárnémetiben, a Closca sugárút és a Vasile Goldis utca kereszteződésében.

A 17 óra 20 perc körül befutó segélyhívás nyomán a helyszínre a mentősök mellett a rendőrség is kivonult. Utóbbiak a vizsgálatok során megállapították, hogy egy 51 éves, helybeli férfi a Vasile Goldis utcáról érkezve nem adott elsőbbséget a Closcán haladó motorosnak, hanem személyautójával telibe találta a 29 éves férfi által vezetett kétkerekűt. A baleset következtében a szatmári motoros súlyos sérüléseket szerzett, ezért a helyszíni ellátást követően azonnal kórházba szállították. A rendőrség tájékoztatása szerint egyik férfi sem fogyasztott szeszesitalt indulás előtt.


A rendőrség egy büntetőjogi eljárás keretében folytatja a nyomozást.


Felfüggesztett jogosítványok

A szerdai nap során a közlekedésrendészeti osztály munkatársai több mint 60 helyszíni bírságot szabtak ki a szabálytalankodó autóvezetőkre, ezeknek összértéke megközelítőleg 10 200 lej. Kiegészítő intézkedésként 7 vezetői engedélyt felfüggesztettek: 4-et gyorshajtásért, 2-t szabálytalan előzésért, az utolsót pedig elsőbbség megadásának elmulasztásáért.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: