2017-10-30 12:27:46• hírek • Oszkó Viktória

Súlyosan megsérült az árokba borult autó sofőrje

Képünk illusztráció (szatmár.ro archívum)
Képünk illusztráció (szatmár.ro archívum)

A hétvége sajnos nem zajlott eseménytelenül, több balesethez is riasztották a Szatmár Megyei Rendőrkapitányságot. 

Közúti balesetben sérült meg egy járművezető október 27-én, pénteken éjjel. A nagykárolyi hatóságokat a 112-es hívószámon egy 43 éves férfihoz riasztották, aki a Gencset és Mezőtermet összekötő úton veszítette el az irányítást gépjárműve fölött. A vezendi sofőr, miután nem tudta egyenesbe hozni autóját, az árokban kötött ki. A férfi a balesetben súlyos sérüléseket szenvedett.

Október 28-án, éjjel Halminál történt baleset. Az éjjeli órákban a szatmári közúti rendőrség Tamásváralja és Halmi között helyszínelt egy balesetnél. A helyszínen két férfit találtak, az egyikük súlyosan, a másik könnyebben sérült meg. A balesetet okozó autó sofőrje, egy 43 éves batarcsi férfi nem tudta bevenni jobbra a kanyart, átsodródott a szemközti sávba, ahol ütközött egy éppen onnan érkező személygépkocsival. A közlekedési szabályoknak megfelelően közlekedő autó sofőrje kisebb sérülésekkel megúszta az esetet. A balesetet okozó férfi vérében kimutatható alkoholszintet (0,19 mg/l) mértek, a férfit előállították.

Október 29-én, vasárnap a Szatmár Megyei Rendőrkapitányságot Decebalból riasztották közlekedési balesethez. A hatóságok a helyszíni átvizsgálást követően megállapították, hogy egy  40 éves krasznaterebesi férfi, egy személygépkocsi vezetője elveszítette uralmát a járműve felett és felborult az út szélén. A rendőrök megmérték a férfi alkoholszintjét, ami meglehetősen pozitív lett: 0,81 mg/l szintet regisztrált a szonda.. A sofőr ellen ittas vezetés miatt indítottak eljárást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: