2019-02-19 05:13:43• hírek • Blikk.hu

Súlyosan beteg testvérén segítene a megnyert milliókkal VV Zsuzsu

A műsor történetében először női győztes vitte haza a 36 millió forintos nyereményt: VV Zsuzsu nyerte a ValóVilág 9. Powered by Big Brother szériáját!

A valóságshow-hőst motiválta, hogy a jutalomként kapott milliókkal segítheti beteg testvérét. Zsuzsu nem sokat beszélt a villában a családjáról, ám a Blikknek elmesélte, hogy mindig a szüleire és a testvérére gondolt a nehéz pillanatokban. A bükfürdői lány már tizennyolc éves korától folyamatosan dolgozott, célja a boldogulása mellett mindig szerettei segítése volt.
 

– Életem egyik meghatározó része a testvérem, akiért bármire képes lennék. Születése óta tartósan beteg, így szegény nem tud teljes – hogy úgy mondjam: hétköznapi – életet élni – mesélt a Blikknek Zsuzsu még a beköltözése előtt.
 

– Nyilván érdekel a média, a szereplés, és az is fontos volt, hogy kipróbáljam magam egy ilyen helyzetben, de elsősorban az ő boldogulása a legfontosabb számomra. Szeretném, ha csodás és kiegyensúlyozott életet élne. Ha úgy alakulna, hogy esetleg én nyerem meg a ValóVilágot, a pénz nagy részét neki és a szüleimnek adnám.
 

Zsuzsu akkor még nem is sejtette, mennyire megkedvelik a nézők, hiszen három párbajt is megnyert, s végül a második Hunort és a harmadik Greget is legyőzve nyerte meg a ValóVilág kilencedik szériáját. ezzel együtt a 36 milliót.
 

– Szerettem volna bizonyítani, hogy egy nő is megnyerheti ezt a játékot, és sikerült: én vagyok az első. Azt hiszem, erre büszke lehetek – ünnepelt Zsuzsu, aki mesélt a jövőbeli céljairól is.
 

 Az elnyert milliók miatt nem változom meg, ugyanolyan maradok, mint előtte. A nyereménnyel a családomat segítem, valamint lakást is vennék.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: