2014-10-02 15:55:11• hírek • Kocsis Zoltán

Súlyos vasúti baleset Mikolában

Súlyos vasúti baleset történt csütörtökön kora délután a Szatmár megyei Mikola településen: egy figyelmetlen autós nem vette észre a feléje közeledő mozdonyt, amely ripityára törte a gépkocsit. A balesetben 24 éves anya és kilenc éves kisfia a helyszínen életét vesztette, két kislány pedig élet és halál között lebeg a Szatmár Megyei Kórházban.

A szemtanúk és a hatóságok tájékoztatása szerint a baleset 12.20 órakaor történt. A 24 éves Mariana H. két gyerekével és az előzetes információk szerint egy rokon kislánnyal hazafelé tartott az iskolából. A vasúti átjáróhoz érve a figyelmetlen nő sajnos nem vette észre a feléje közeledő mozdonyt...

A Halmiból Szatmárnémetibe tartó magányos mozdony már nem tudott időben megállni és telibe találta a fehér Peugeot-t. Az ütközés akkora intenzitású volt, hogy a személygépkocsi ripityára tört. Anya és a kilenc éves kisfia a helyszínen életét vesztette. A 16 éves lányt kómában, egy nyolc éves kislányt pedig súlyos, életveszélyes állapotban szállították a Szatmár Megyei Kórházba.

A tragédiára további sötét árnyékot vet, hogy Mariana H. nem rendelkezett semmilyen típusú vezetői engedéllyel, ráadásul a Peugeot-nek nem volt forgalmi engedélye, a rajta lévő rendszám pedig egy másik gépkocsié volt... A helyszíni vizsgálat alapján a mozdonyvezető nem állt alkohol hatása alatt.

Aszemtanúk és a falubeliek elmondták, sajnálatos módon nem ez az első baleset ezen a helyen. A fák, bozótok, ágak miatt ugyanis a rossz a láthatóság, ám sajnos soha senki nem tett ez ellen semmit.

Vasúti baleset történt Mikolánál

Vasúti baleset történt Mikolánál

Vasúti baleset történt Mikolánál

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: