2014-06-27 01:02:39• hírek • Blikk.hu

Súlyos vádak Demcsák Zsuzsa ellen

Megdöbbentő dolgokat állít most kiszivárgott állítólagos vallomásában volt férje Demcsák Zsuzsáról.


A férfi, akivel szemben súlyos testi sértés, lopás és rongálás bűntette miatt az ügyészség vádat emelt, mert a zsaruk szerint többször megverte Demcsákot, megrongálta holmijait, sőt még lopott is tőle, arról igyekezett meggyőzni a hatóságokat, hogy valójában ő az áldozat. A TV2 csinos műsorvezetőjét hihetetlennek tűnő vádakkal illette.

K. József rendőrségi vallomásának részleteit a Privát Kopó bűnügyi magazin adta közre névtelenül, ám oly módon, hogy egyértelműen azonosítható legyen, kiről is van szó. Az idézetekből kiderül, hogy a férfi a rendőrségen azt állította, a Mokka arca nekitámadt, hűtlen volt, és megesett, hogy a pohár fenekére nézett. Demcsák szüleit is belekeverte, azt állítva, a problémára felhívta a figyelmüket, de ők nem vettek róla tudomást.

K. azt is hozzátette, mindenre van bizonyítéka.
Bizonyíték akad, de a rendőrség szerint éppen Demcsák férje ellen; ennek alapján zárta le a K. József ellen indított büntetőügyben a nyomozást a rendőrség, s az aktát vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek.

K. ellen azért indult eljárás, mert a műsorvezető állítása szerint bántalmazta őt. A rendőrség a látlelet és a tanúvallomások alapján megalapozottnak találta a gyanút, ahogy a rongálási és lopási ügyben is.

A történetben szemben álló felek vitája a végletekig eldurvult. A férfi tudomásunk szerint gyerektartást nem fizet, sőt még ő követel pénzt gyermekei anyjától. Amolyan férjtartásfélét, mivel elköltözött közös otthonukból, s albérletet kell fizetnie.

A hír folytatása a Blikk.hu portálon olvasható. Kattintson ide kérem!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: