2018-02-09 09:34:17• hírek • Bede Emőke

Súlyos tűzeset volt az éjjel Szamosborhídon

Hajnali három körül csaptak fel a lángok egy szamosborhídi házban, a tűz pedig olyan heves volt, hogy az emberek csupán tétlenül nézhették, amint a tetőszerkezet megadja magát.

Mire a lánglovagok és az önkéntes tűzoltók a helyszínre érkeztek, a kétemeletes ház tetőszerkezetében már jelentős károk keletkeztek, mi több, a tűz továbbterjedt a melléképületekre is, melyeket raktározásra használtak. A szakembereknek is több mint két órába telt, mire az utolsó lángokat is eloltották. Szerencsére senki nem sérült meg az eset során, azonban az anyagi kár jelentős. Egyelőre úgy tűnik, a tüzet egy nem megfelelően szigetelt kémény okozta.
 

Sajnos nem ez volt az egyetlen tűzeset az éjszaka folyamán. Szatmárnémetiben, az Anghel Saligny utcában is tűz ütött ki egy falerakatnál. Szerencsére a környék lakói hamar észrevették a lángokat, így időben riasztották a tűzoltókat. Az egységek rövid időn belül a helyszínre értek, ennek ellenére megsemmisült 3 köbméter fűrészárú, 10 zsák fűrészpor, a lángok pedig már a fából készült épület oldalát is nyaldosni kezdték. Személyi sérülés ebben az esetben sem történt, a tüzet vélhetően egy kályhából kipattant parázs okozta.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: