2011-06-10 16:23:59• hírek • Kocsis Zoltán

Fokozott rendőri jelenlét

Mindannyiunk nagy örömére, a pünkösdi ünnepeknek köszönhetően, legtöbbünk előtt egy hosszú hétvége áll, hisz hétfő is munkaszüneti nap lesz. Nem tartoznak ebbe a kategóriába a rend- és csendőrség munkatársai, akik a hétvége során emelt létszámban vigyáznak majd Szatmár megye nyugalmára és biztonságára.

A rendőrség közleményéből kiderül, hogy az előttünk álló hétvégén összesen 650 rendőr teljesít majd szolgálatot, valamennyi ügyosztálytól. Hozzájuk csatlakozik a megyeszékhelyen további 50 csendőr.

A rendőrség kötelékein belül összesen 260 járőr vigyáz majd a nyugalomra, közülük 93 lesz gyalogos, 171 pedig járművel közlekedő járőr. A közutakat összesen 14 radar pásztázza majd megye szerte, és összesen 35 járőrautó áll majd a közúti rendőrség rendelkezésére.

Közleményében a rendőrség felhívja a lakosság figyelmét néhány fontos intézkedésre, amivel megnehezíthetik a bűnözők dolgát. Ilyen például, hogy lehetőleg senki nem hordjon magánál a kelleténél több készpénzt; hogy senki se álljon szóba segítőkésznek tűnő idegenekkel; hogy ne hagyjuk nyitva ablakainkat és hogy ne igyunk a kelleténél többet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: