2011-06-14 12:16:59• hírek • Kocsis Zoltán

Súlyos motoros baleset, két sérült

Illusztráció
Illusztráció

Amint arról korábban beszámoltunk, a pünkösdi ünnepek kapcsán a rendőrség Szatmár megyében fokozott mértékben, megerősített személyzettel teljesített szolgálatot úgy a köztereken, mint az utakon. Ennek eredményeként csak hétfőn 86 szabálysértőt büntettek meg, összesen 7.000 lej értékben.

Egy komoly balesetet azonban sajnos így sem lehetett elkerülni. Hétfőn a Szatmárnémetiben található Humulesti sétányon a Temes megyei Cirpian P. elővigyázatlanul fordult ki személygépkocsijával a parkolóból és összeütközött az motorkerékpárral közlekedő Norbert T.-vel. A baleset következtében a 20 éves fiatalembert súlyos, a motorkerékpáron mögötte ülő 15. esztendős R.M. monogramú fiatal lány könnyebb sérüléseket szenvedett. A vizsgálatok később kimutatták, hogy Norbert T. nem is rendelkezett megfelelő jogosítvánnyal.

Amint az ünnepekkor a megszokottnál is gyakrabban elő szokott fordulni, hatványozottabban nagyobb gondot okozott Pünkösdkor is az alkohol. Hétfő délután a Pálfalvai úton megállított 30 éves, batarcsi illetőségű Nicolae C. véralkoholszintje elérte a 0,41mg/l értéket.

Nálánál többet ivott és rosszabbul járt az a krasznabélteki lakos, aki hétfő este Ákoson előbb egy oszlopnak, majd egy hídkarfának ütközött személyautójával. Levente Z. véralkoholszintje 1,08 mg/l volt. Ráadásul jogosítvánnyal sem rendelkezett.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: