2019-12-02 15:57:06• hírek • Bede Emőke

Súlyos közlekedési baleset történt Szatmárnémeti és Nagykároly között

Két autót érintő közlekedési baleset történt Szatmárnémeti és Nagykároly között, a 19-es jelzésű országúton, Kismajtény területén – tájékoztatta híroldalunkat a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség.

A 13 óra 50 perckor befutó segélyhívás nyomán a helyszínre egy feszítővágós egység, egy habbal és vízzel oltó autó, illetve két SMURD-rohammentő vonult ki. A katasztrófavédelem munkatársai három sérültre bukkantak az autókban, kik közül az egyik a roncsban rekedt, így őt először ki is kellett vágniuk. Az elsősegélynyújtást követően a rohammentősöknek végül csak két személyt – a balesetért felelős autó utasait - kellett a szatmári kórház sürgősségi osztályára szállítaniuk különféle sérülésekkel, zúzódásokkal.


A Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség a balesettel kapcsolatban közölte, egy 23 éves Szatmár megyei sofőr túl gyorsan hajtott a hóval borított úttesten, melynek okán kicsúszott, átsodródott a szemközti sávba, és összeütközött egy személyautóval, melyet egy 37 éves, ugyancsak Szatmár megyei nő vezetett. A balesetért felelős sofőrt sérülései miatt nem sikerült a helyszínen alkoholszondás vizsgálatnak alávetni, a vétlen hölgyet azonban igen, ennek eredménye negatív lett. Az ügyben bűnügyi eljárás indult.

 





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: