2019-03-18 09:24:00• hírek • Bede Emőke

Súlyos közlekedési baleset történt Szatmár megyében – Helyszíni képek

Fotók: ISU Satu Mare Facebook-oldala
Fotók: ISU Satu Mare Facebook-oldala

Hétfő reggel, 8 óra 40 perckor arról értesítették a tűzoltókat, hogy közlekedési baleset történt a Szatmár megyei Meggyeshegy és Meggyesforduló között: két máramarosi Volkswagen egymásnak csapódott, ennek következtében mindkét jármű az árokba borult.

A 112-re befutott segélykérés nyomán 13 tűzoltó sietett a helyszínre két habbal és vízzel oltó autóval, illetve velük tartott egy intenzív terápiás SMURD-rohammentő és a Szatmár Megyei Mentőszolgálat másik két kocsija is. A kiérkező tűzoltóknak végül két személyt kellett kivágniuk az összeroncsolódott autókból. Őket, illetve egy másik sérültet a mentők a szatmári kórház sürgősségi osztályára szállítottak, mindannyian eszméletüknél voltak a elsősegélynyújtás pillanatában, állapotuk stabilnak tekinthető.


Az elsődleges információk szerint a baleset az elsőbbség megadásának elmulasztása miatt történt, ám az ügy pontosabb részleteinek tisztázása érdekében a rendőrség nyomozást indított.


FRISSÍTÉS: A katasztrófavédelem szóvivője utólag közölte, összesen 4 személyt szállítottak kórházba, a negyedik személy szerencsére csak könnyebben sérült. Őt csak a biztonság kedvéért, egy kiegészítő orvosi vizsgálat céljából vitték a sürgőségire.









Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: