2018-04-19 06:06:22• hírek • Bede Emőke

Súlyos közlekedési baleset: buszok ütköztek FRISSÍTVE

Vörös kódot jelentett csütörtök kora reggel a Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége (ISU), ugyanis a város szélén súlyos közlekedési baleset történt: két autóbusz ütközött össze.

Az elsődleges információk szerint az Kolozs megyében bejegyzett autóbusz a főúton érkezett, a másik pedig az ipari parkból szeretett volna felkanyarodni a Hegyi útra. Egyelőre úgy tűnik, hogy utóbbi nem adta meg az elsőbbséget a szabályosan érkező autóbusznak, hanem anélkül hajtott ki a főútra, hogy bebiztosította volna magát.
 

A balesetben legalább egy tucatnyian megsérültek, őket még a helyszínen egészségügyi ellátásban részesítették. Úgy tudni, az egyik sofőrt a tűzoltóság emberei vágták ki az összeroncsolódott buszból, de egy másik nő is kritikus állapotban van.
 

A helyszínre rövid időn belül megérkeztek az ISU egységei, tűzoltók és mentők egyaránt. A nehézkes forgalmat pedig a rendőrség emberei irányították. Emellett a helyszínelést is megkezdték, mely rávilágíthat a baleset pontosabb körülményeire.
 

Amint új információkkal rendelkezünk, cikkünket frissítjük.
 


FRISSÍTÉS: Hivatalos közleményt adott ki a tűzoltóság a kora reggeli balesettel kapcsolatban. Mint írták, nagy erőkkel vonultak ki a 7:10-kor történt baleset helyszínére, ahol összesen 12 embert kellett ellátni. A busz sofőrje beszorult az összeroncsolódott fülkébe, őt a tűzoltóknak kellett kivágniuk. Állapota súlyos, csakúgy mint annak a nőnek, aki az ütközés következtében repült ki az egyik busz ablakán, majd beszorult a jármű kereke alá.  A többi 10 személyt még a helyszínen elsősegélyben részesítették, majd kórházba szállították őket.





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: