2018-06-28 06:04:01• hírek • Bede Emőke

Súlyos közlekedési baleset Gombáspuszta közelében

Súlyos közlekedési baleset történt szerdán késő este Gombáspuszta és Batiz között: két személyautó és egy mikrobusz ütközött össze. A Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége piros riasztást adott ki az incidens miatt.

A három járművet is érintő baleset az elsődleges információk szerint a követési távolság be nem tartása és a kedvezőtlen időjárási feltételek miatt történt, az egyik személyautó ugyanis belerohant az előtte haladó másik kocsiba. A vétlen autó az ütközés erejétől megdobva nekicsapódott az előtte haladó mikrobusznak, mely ennek következtében az árokba borult.
 

Az esetben 10 személy volt érintett, szerencsére legtöbben kisebb karcolásokkal megúszták, komolyabb ellátásra csak négyen szorultak, szerencsére mindegyikük állapota stabil. A többiek saját lábukon szálltak ki a járművekből. A munkásokat szállító kisbusz sofőrjét azonban a tűzoltóknak kellett kivágniuk a roncsból.
 

A helyszínre rövid időn belül megérkeztek a rendőrség munkatársai is, akik rögzítették a nyomokat annak érdekében, hogy kiderüljön, miként is történt pontosan a baleset és kit terhel felelősség az ügyben. 







Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: