2012-05-09 07:42:26• hírek • Blikk.hu

Súlyos fogadalmat tett a kiscsillag apja!

Súlyos fogadalmat tett Szirota Ciki! A Csillag Születik fiatal énekesnője, Jennifer édesapja ugyanis elhatározta, ha lánya nyeri meg a tehetségkutató harmadik szériáját, egy év alatt ledob magáról legalább ötven kilót.

A szintén énekes, zenész már hosszú ideje küzd súlyproblémáival, most azonban úgy érzi, lánya, az utóbbi időben hatalmas változáson átesett kiscsillag olyan erőt tud adni neki, hogy végre neki is sikerülhet leadnia pluszkilóit.

– Nagyjából húsz éve gondolkodom már a fogyáson, akkor híztam el ennyire. 190-200 kiló körül mozgok már jó ideje, ebből igencsak le kellene már faragni. Hatalmas erőt ad nekem, hogy a lányom másfél év alatt olyan változáson ment keresztül, ami bámulatos, 65 kilóból 15-öt leadni ugyanis nem kis teljesítmény. Mind fizikailag, mind mentálisan olyan mutatványt vitt véghez, ami számomra példaértékű. Ráadásul nem adta fel az álmait sem, itt van megint a színpadon – kezdte Szirota Ciki, aki Jennifer sikerén felbuzdulva fogadta meg: 50 kilótól megszabadul, ha lánya nyer.

- A verseny végén fogom elkezdeni a fogyókúrát. A fogadalmamat kiírtam a közösségi oldalamon, hogy mindenki lássa, legyenek tanúim. Fiatal koromban hét évig súlyemelő voltam, akkor kaptam gerinc­sérvet, ami miatt iszonyatosan fáj a derekam és most már a lábam is. Ezért is muszáj lenne lefogynom - tudtuk meg a kiscsillag apukájától, akinek orvosai szerint segítség nélkül nem fog menni a fogyás, akármilyen elszánt is.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: