2015-10-24 12:09:48• hírek • Kocsis Zoltán

Súlyos büntetést kapott a gyöngyi családirtó

fotó: voceatransilvaniei.ro
fotó: voceatransilvaniei.ro

Súlyos büntetést kapott az a férfi, aki idén tavasszal halálra késelte idős szüleit a Szatmár megyei kis faluban, Gyöngyön: a bíróság döntése alapján élete hátralevő részét rácsok mögött tölti.

Marcel Nagy május 24-én, vasárnap hajnalban részegen tört rá idős szüleire. Egy késsel mellkason és hason szúrta 71 éves apját, anyja fejét pedig vasalóval verte, majd őt is megszúrta. A 65 éves nő holttestét a házuk tornácán találták meg. Deréktól felfelé csupasz mellkasára egy ikont tett a fia, kezeit pedig egy deszkára fektetve tárta szét. A bizarr testhelyzet azt a benyomást keltette, mintha a nőt keresztre feszítették volna. Holttestére fia ruhákat és diófaleveleket dobott.

Brutális ámokfutása után a férfi a település ortodox papjának házához ment, ahol részegen, véresen, kezében egy kést szorongatva mondta el, mit tett. A hatóságokat a pap értesítette.

A Szatmár Megyei Törvényszék pénteken ítélkezett Marcel Nagy ügyében és minősített gyilkosság vádjával életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: