2019-10-26 06:54:33• hírek • Blikk.hu

Súlyos betegsége után ismét az X-Faktor színpadán énekel a fiatal tehetség

 Három év után újra szerencsét próbál az X-Faktorban Ács Cintia (20).

A fiatal lány nehéz időszakon van túl, ugyanis hosszú évekig küzdött egy súlyos betegséggel, a vérzékenységgel. Cintia rengeteg kezelést kipróbált, végső megoldást egy műtét hozott: kivették a lépét. Ma már jól van.
 

– Nagyon örülök, hogy újra itt lehetek, doppingol a helyzet. Sokat gyakoroltam az elmúlt években, és ami a legfontosabb, hogy sikerült meg-gyógyulnom – mesélte a Blikknek Cintia, aki az elmúlt öt évben több időt töltött kórházban, mint otthon.
 

– Vérzékeny voltam, ami miatt sok gyógyszert, szteroidot kaptam, sőt még kísérleti kezelésben is részt vettem, de egyik sem használt. Ötévnyi szenvedés után mondták az orvosok, hogy bár kockázatos, mert nem biztos, hogy utána megoldódik minden probléma, de ha beleegyezem, akkor kiveszik a lépemet.
 

Az RTL Klub tehetségkutatójának fiatal énekesnője rövid gondolkodás után rábólintott a műtétre, mert már elege lett a kezelésekből, úgy érezte, 18 évesen tönkremegy az élete.
 

– Szerencsére jól reagált a szervezetem. Egy pici gond volt, hogy mivel meg volt nagyobbodva a lépem, ezért fel kellett vágni a hasamat, hogy a borda mögött hozzáférjenek. Azóta évente egyszer járok kontrollra, de jól vagyok, ezerrel pörgök – újságolta az énekesnő.
 

Cintia ma már remekül érzi magát, de nem tagadja, az elmúlt években többször került mélypontra. Betegsége miatt nem járt iskolába, magántanulóként pedig nem voltak barátai, úgy meséli, idővel magába fordult, depressziós lett.
 

– Különc voltam, sokszor kiközösítettek, és egyáltalán nem voltak barátaim. Magányos voltam, ráadásul volt egy énem, amely a gyógyszerek hatására alakult ki – mesélte a könnyeivel küzdve Cintia. – Ma már ki tudom mondani, hogy depressziós voltam, de szerencsére ebből is kigyógyultam.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: