2019-10-02 12:33:01• hírek • Bede Emőke

Súlyos balesetet okozott az elővigyázatlan vezetés

Kedden, a késő esti órákban súlyos közlekedési baleset történt Lázári közelében – tájékoztatta híroldalunkat a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség.

„Egy 20 éve szárazberki fiatalamber az elővigyázatlan vezetés következtében elvesztette irányítását az általa vezetett autó felett, majd egy betonhídnak hajtott. Az ütközés következtében a sofőr megsérült, ezért kórházba kellett szállítani” – derül ki a beszámolóból. Az autóvezetőt még a helyszínen alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá, melynek eredménye negatív lett. A hatóság gondatlanságból elkövetett testi sértés címszóval indított nyomozást az ügyben.


A keddi nap során egyébként több mint 90 helyszíni bírságot szabtak ki a szabálytalankodó sofőrökre, melyeknek összértéke 33 500 lej. Kiegészítő intézkedésként 15 vezetői engedélyt függesztettek fel, melyeknek oka főként a gyorshajtás vagy a szabálytalan előzés volt. Mi több, a rendőrség azt is elárulta, 8-an közülük legalább 50 km/h-val lépték át a megengedett sebességhatárt: a 21 és 50 év közötti sofőröket 102 és 160 km/h közötti sebességgel haladva kapta lencsevégre a radar.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: