2018-01-05 08:36:30• hírek • Szatmár.ro

Súlyos baleset történt: apja mellett lőtte lábon magát egy kisfiú. FRISSÍTVE

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Mindez január 4-én, az esti órákban történt. Az első értesülések szerint balesetről van szó, nem pedig szándékos lövöldözésről vagy emberölési kísérletről. 

A kisfiú, aki szüleivel együtt él Felsőboldádon, apjával utazott a családi autójukban, amikor játszani kezdett apja vadászfegyverével. Ekkor történt a baleset: a kisfiú lábon lőtte magát.

A gyermeket azonnal kórházba szállították, ahol megállapították, hogy annyira súlyos sérülést szenvedett, hogy amputálni kell a lábát. Sajnos az is kiderült, hogy a kisfiú másik lábában is vannak lövedékdarabok, amelyeket műtéti beavatkozással fognak eltávolítani a mai nap folyamán.
 

A rendőrök folytatják a nyomozást, hogy kiderüljön, valóban baleset történt-e vagy szándékosan lőtt a férfi a fiára. Az apa ellen jelenleg is eljárás folyik, mert elérhető közelségben tartotta fegyverét, így kisgyermeke bármikor hozzáférhetett.


Közben kiderült az is, hogy a kisfiú apja a krasznabélteki vadászterületen őrként dolgozik. A 37 éves férfi munkahelyéről tartott hazafelé, amikor az eset történt. A férfi a rendőröknek elmondta, hogy a fegyvert az elülső székek közé tette, a kisfiú pedig a hátsó ülésen ült.

 

A gyerek apja azt is elmondta a hatóságoknak, hogy fogalma sincsen, hogy húzhatta meg a kicsi a ravaszt.  


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: