2019-03-05 12:29:48• hírek • Bede Emőke

Súlyos baleset történt Szatmárudvariban: két autó ütközött össze

Hétfő délután, 17 óra 35 perckor a közlekedési rendőröket arról értesítették, hogy Szatmárudvari területén közlekedési baleset történt: két autó összeütközött -tájékoztatta szerkesztősgünket a rendőrség sajtóosztálya.

A helyszíni vizsgálatok során az egyenruhások megállapították, hogy egy 56 éves helybeli férfi, aki a Kakszentmártoni úton haladt, nem adta meg az elsőbbséget egy másik, szabályosan közlekedő autónak, hanem belerohant. Az ütközés nyomán egy 56 éves személy, ki a második autóban utazott, súlyos sérüléseket szenvedett. A szondáztatás eredménye mindkét esetben negatív lett, így az ügyben csak gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt folyik a nyomozás.


Nem ez volt azonban az egyetlen baleset, melyhez ki kellett vonulniuk a közlekedési rendőröknek. Tasándon egy 73 éves férfi okozott balesetet, aki pótkocsis traktorjával szeretett volna balra fordulni, ám eközben elsodort egy személyautót, melyet egy 25 éves sződemeterei fiatalember vezetett. A szondáztatás eredménye ebben az esetben is negatív volt, viszont arra fény derült a nyomozás során, hogy az idős férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, mi több, a traktor után kapcsolt szerelvény sem volt forgalomba íratva. A rendőrség bűnügyi eljárást indított ebben az az ügyben is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: