2019-07-09 09:44:31• hírek • Bede Emőke

Súlyos baleset történt Szatmárudvari és Szamosberence között FRISSÍTVE

Több személy sérülésével járó közlekedési baleset történt kedd délben Szatmárudvari és Szamosberence között, a 19F jelzésű országúton: két személyautó frontálisan összeütközött, majd az egyik árokba borult.

A Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség tájékoztatása szerint az incidensben négy személy sérült meg, mentésük jelenleg is zajlik. A helyszínre a Szatmár megyei mentőszolgálat két autója mellett két SMURD-rohammentő és egy feszítővágós egység is a helyszínre vonult. Utóbbiakra azért volt szükség, mert két sérült is a szinte totálkárosra tört roncsban rekedt. A rendőrség már megkezdte a helyszínelést, a forgalom csak akadozva halad.


Amint további információkkal rendelkezünk, cikkünket frissítjük...


Az ISU közölte, az egyik roncsban rekedt személyre eszméletlen állapotban találtak rá, a mentősök jelenleg is küzdenek az életéért. További három személyt, küztük egy négy hónapos terhes nőt is a sürgősségi osztályra kellett szállítaniuk az elszenvedett, főként a felső és alsó végtagjaikat érintő sérülések miatt. 


FRISSÍTÉS: Az ISU legfrissebb információi szerint sikeres volt az újraélesztés, a sebesültet intenzív terápiás SMURD-rohammentővel szállították a sürgősségire.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: