2019-07-04 09:13:35• hírek • Bede Emőke

Súlyos baleset: kamion, furgon és személyautó ütközött Kismajtény közelében

Fotó: Info Trafic Satu Mare Facebook-csoport
Fotó: Info Trafic Satu Mare Facebook-csoport

Súlyos közlekedési baleset történt csütörtök délelőtt a 19-es jelzésű országúton, a Nagykároly és Kismajtény közötti útszakaszon: egy kamion, egy haszongépjármű és egy személyautó karambolozott – tájékoztatta híroldalunkat a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség.

Meg nem erősített információk szerint a több tonnás monstrum és a furgon frontálisan ütköztek, az utóbbi hátánál érkező személyautó pedig már nem tudott időben megállni, belerohant a haszongépjárműbe. A balesetben öten sérültek meg, közülük egy személy a roncsban rekedt. A katasztrófavédelem a baleset helyszínére egy habbal és vízzel oltó autóval, egy feszítővágós egységgel, három SMURD-rohamkocsival sietett ki, a Szatmár Megyei Mentőszolgálat pedig további egy autóval sietett a sérültek segítségére.


Az érintett szakaszon teljes útzár lépett érvénybe.


Cikkünket frissítjük.


FRISSÍTÉS:  "Csütörtök délelőtt, 11 óra 17 perckor futott be a rendőrségre a bejelentés, mely szerint a 19-es jelzésű országúton, Nagykároly és Kismajtény között közlekedési baleset történt. A nagykárolyi rendőrök a helyszíni vizsgálatokat követően megállapították, hogy a 40 éves, Beszterce-Naszód megyéből származó sofőr által vezetett kamion nyergesvontatóján meghibásodott az egyik féktárcsa, majd ennek okán a teherautó átsodródott a szemközti sávba és frontálisan összeütközött egy szabályosan közlekedő furgonnal. Az ütközésben négy személy sérült meg, mindannyian a kisbuszban utaztak" – tájékoztatta híroldalunkat a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség sajtószóvivője. A sérültek között ott van a kisbusz 42 éves sofőrje, akit a katasztrófavédelmiseknek kellett kivágniuk, illetve a jármű 39, 43 és 45 éves utasai. Ugyanakkor az incidens során egy személyautóban is anyagi károk keletkeztek, mely szerette volna elkerülni az előtte összeütköző járműveket, ennek okán a szalagkorlátnak csapódott – pontosították a korábbi részleteket. 
 

 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: