2014-01-09 18:05:22• hírek • Kocsis Zoltán

Striciket vett őrizetbe a szatmári rendőrség

Több személy ellen adott ki elfogatási parancsot, kettőt pedig őrizetbe vett a Szatmár Megyei Rendőrség prostitúció és lányok futtatása vádjával. A nyomozás tovább folytatódik, a hatóság szeretné feltárni a banda teljes tevékenységét.

A Szatmár Megyei Törvényszék irányításával és a kommandósok támogatásával a rendőrség két házkutatást tartott január 9-én, csütörtök reggel. Ezek következtében hat személy ellen elfogatási parancsot adtak ki, nyolc embert bekísértek a rendőrségre, közülük kettőt pedig 24 órára őrizetbe vettek.

A rendőrség tájékoztatása szerint 2013 októbere és 2014 januárja között több, 17 és 26 év közötti lány újsághirdetések révén lépett kapcsolatba férfiakkal, akiket szexuális szolgáltatásban részesítettek. A házkutatások során a rendőrök megtalálták a lányok jegyzetfüzeteit, amelyekben gondosan be volt írva az ügyfelek neve, telefonszáma és a szolgáltatás ára. Ebből kiderült, hogy a lányok 100 és 350 lej között kaptak egy-egy együttlétért.

A nyomozók őrizetbe vették a banda két vezetőjét, egy 23 és egy 26 éves férfit. Ők mindketten anyagi hasznot húztak a lányok tevékenységéből. Sajtóértesülések szerint a két férfi egyike taxis.

A rendőrség tovább folytatja a nyomozást, csütörtökön és a következő napokban több személyt hallgatott illetve hallgat ki a továbbiakban, hogy felgöngyölítse a társaság teljes tevékenységét.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: