2010-03-11 22:43:00• hírek • Hotel Aquarell

Stressztől, fájdalomtól megváltó pihenés

Kevesen vannak azok – az elsősorban ülőmunkát végzők körében -, akiket ne kínzott volna még hasogató fejfájás, feszülő hát, merev nyak, vagy sajgó derékfájás. A mindennapos stresszes és rohanással teli életmód, az örökös időhiány nem engedi, hogy odafigyeljünk és jobban vigyázzunk magunkra. Pedig egy kis tudatossággal, és a pihenés módjának megfelelő megválasztásával a fájdalmak csökkenthetők, sőt elkerülhetők.

Kevesen tudják, hogy Budapesttől alig egy órára, Cegléden 4-csillagos színvonalú szállodában a fenti tünetek kezelésére felkészült gyógyászat segít a szenvedőkön. Még kevesebben, hogy a fájdalmakat a hivatalosan bevizsgált ceglédi gyógyvíz is enyhíti.

A Cegléd fürdőterületén található, a Best Western nemzetközi szállodalánchoz tartozó Hotel Aquarell**** a ceglédi Gyógy-és Strandfürdő mellett, csendes, nyugodt, zöldövezetben, a központtól 7 km-re egész évben várja pihenni és gyógyulni vágyó vendégeit.


Cegléd  szélén található a négycsillagos Best Western Hotel Aquarell.

Cegléd  szélén található a négycsillagos Best Western Hotel Aquarell.


A szálloda wellness centruma 600 m2-en beltéri élménymedencével, gyógyvizes ülőmedencével és egy nagy pezsgőfürdővel, nyáron napozóterasszal várja a kikapcsolódni vágyókat. A szaunavilágban finn- és bioszauna, gőzkabin, valamint hideg merülő medence és dézsazuhany segít az ellenálló képesség erősítésében.

A kezeléseket a gyógyászat reumatológus szakorvosnője írja fel. Nagy előny, hogy itt nincs sorban állás és hosszas várakozás.

A fürdőkúrák elsősorban ízületi, gerinc-, porckorong-, tehát mozgásszervi, valamint idegrendszeri, emésztőszervi és nőgyógyászati panaszok kezelésére javallottak, akár különféle műtétek (mozgásszervi, traumatológiai, stb.) utókezelésére is. A fürdőkúrák ingere az immunrendszer védekezőképességét is aktivizálja. Kiegészítve fizióterápiás kezelésekkel, valamint gyógytornával, úszással, masszázzsal, teljes körű rehabilitációs programként szolgálnak.

Az Aranyhegy éttermet a vendégek jó konyhája miatt nagyon szeretik. A reggeli és a vacsora bőséges svédasztallal kényeztet. A lobby bárban kávékülönlegességek és a ház cukrászatában készült finom sütemények csábítanak.

A gyógyulókat és a pihenőket sokféle kikapcsolódási lehetőség várja. Házon belül gyermek játszószoba és szabadidő szoba áll rendelkezésre. Hétvégenként a felnőttek az XO-bárban kapcsolódhatnak ki.


Egy kis  úszkálás után a szaunában is lazíthatunk, vagy kipróbálhatjuk a masszázs  szolgáltatásokat is

Cegléden egy városnéző séta során érdemes megnézni a Kossuth Múzeumot és az egyedülálló Dobmúzeumot. A Pálffy István 100 legjobb magyar bor 2010 c. könyvében is megjelent, a Ceglédbercel határában található Kökény és fia Családi Borászat borkóstolóval és pincelátogatással, kicsit távolabb, Újszilváson a Bolyhos pálinkafőzde pedig a magyar hungarikummal várja a vendégeket.

Továbbá méhészeti bemutató mézkóstolással, biciklitúra a környéken, és gokart lehetőség szolgálja még a kikapcsolódást. A lajosmizsei Új Tanyacsárdában ajánlott program a lovasbemutató és –kocsikázás, méneshajtás, tanyalátogatás és ismerkedés őshonos magyar állatokkal.

Akár hétvégi wellness-pihenés, akár többnapos vitaminkoktélos feltöltődés, baba-mama-wellness, vagy a fájó derék vagy hát gyógyulása a cél: a Best Western Hotel Aquarell**** szeretettel várja vendégeit. Aktuális ajánlatokért tekintse meg a www.aquarellhotel.hu weboldalt.

Elérhetőségek:

Best Western Hotel Aquarell****, 2700 Cegléd, Fürdő út 24. Tel.: 0653/510 900, e-mail: info@aquarellhotel.hu

 

SZOBÁK CSAK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN ÁLLNAK RENDELKEZÉSRE

(min. 3 éjszakai tartózkodás esetén)

A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni.

Ünnepi ajánlatok

EUR / fő/ éj

2010.04.02-05.

2010.05.21-24.

2010.08.19-22.

Kétágyas stúdió szoba balkon nélkül 62 69
Kétágyas standard szoba balkonnal 69.5 76
Családi szoba

(2/kétágyas szoba összenyitva)

95 101.5
Superior apartman

jacuzzival vagy szaunával

95 101.5
Egyágyas felár 27 27
Pótágy 48 53
Főétkezés/fő/alkalom 17 17



Az árak tartalmazzák:

az üdvözlőitalt, a szállást svédasztalos reggelivel és vacsorával (A vacsora italt nem tartalmaz. Típusa a házban tartózkodó vendéglétszám függvénye: svédasztalos vagy háromfogásos vacsora.),

az élményfürdő, a pezsgőfürdő, a szaunák és a fitneszterem korlátlan használatát, fürdőköpeny használatát, parkoló használatot, szobai Internet csatlakozást, az ÁFÁ-t.

Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót.

AJÁNDÉKUNK SZOBÁNKÉNT:

1 db 7 EUR értékű wellness szolgáltatásokra felhasználható kupon

Családi szoba:

két egymásba nyitható  szoba 2 felnőtt és legfeljebb két 12 év, valamint egy 6 év alatti gyermek részére.

Gyermekkedvezmény:

0-5,99, azaz 6 éves korig felnőttel egy szobában, valamint 0-11,99, azaz 12 éves korig 2 felnőttel családi szobában térítésmentesen, 6 éves kortól-11,99, azaz 12 éves korig felnőttel egy szobában 50%-os kedvezménnyel biztosítjuk a szállást és az étkezést.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: