2018-08-22 10:24:47• hírek • közlemény

Street Kichen, baconos burgerek, halételek és az elmaradhatatlan főzőverseny a PMN-en

Egy valamire való Partiumi Magyar Napok sem maradhat finom étkek nélkül, amiről a rendezvény árusai mellett a különböző főzőversenyek is gondoskodnak.

Idén sem lesz ez másként, hiszen szombaton bárki megmutathatja, hogy nem csak rántottából áll a főzési tudománya. Jelentkezzen hát Ön is csapatával együtt a PMN főzőversenyére augusztus 23-ig a City Rádió székhelyén ( IC. Bratianu sugárút 1/4, tel. 0733-713715) és mutassa meg, milyen is egy igazi, szívvel - lélekkel készített szatmári finomság. A csapatok augusztus 25-én, szombaton reggel 8.30-tól gyülekeznek majd a Kossuth - kertben, majd a főzőverseny után 12 órától megtekinthetik a verseny zsűrielnökének, a Street Kichenből jól ismert Jancsa Janinak a látványfőzését. Jön tehát Jancsa Jani és az ő dupla bacon burgerei.


A hagyományokhoz híven idén is augusztus 26-án kerül sor a hagyományos halételek főzőversenyére, melyre idéntől vadételekkel is lehet nevezni, s melynek ezúttal is a Kossuth - kert ad otthont. Kacsó Zoltán, a főzőverseny kitalálója és főszervezője elmondta: még várják a vállalkozó kedvü csapatok jelentkezését, akik a jókedven, a felszerelésen, nomeg egy titkos tuti recepten kívül semmit sem kell magukkal hozzanak. A bográcsbavaló halról és a tüzifáról  ezúttal is a szervezők gondoskodnak, érkezik a harcsa a kondérba, pislog a ponty a grillen, kezdődhet egy igazán jóízű megmérettetés. A versenyt ezúttal is neves szakértőkből álló zsűri bírálja majd és természetesen a díjazás sem marad el. A zsűri elnöke nem más, mint Pál Szabó Mihály világbajnok mesterszakács, kinek receptje és szakmai felügyelete mellett készül majd a nagy üstben a vasárnapi hagyományos palócleves is. Jelentkezni már most lehet Kacsó Zoltánnál a 0751297787-es telefonszámon, vagy az RMDSZ Mihai Viteazu 10 szám alatti székhelyén.  Legyenek Önök azok, akik ízletessé teszik a régió legszínesebb rendezvényét.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: