2007-08-30 11:40:04• hírek • István Löchli

Új Sony MP3 lejátszó

 A Sony piacra bocsátotta az első, videó lejátszásra alkalmas MP3 lejátszót. 

 Az NW-A800 sorozatba tartozó új Walkman videó lejátszóval most egyszerre nézhetünk videót, és hallgathatjuk kedvenc zenéinket, kristálytiszta hangminőségben.

A stílusos, vékony kivitelezésű lejátszó páratlan képi és hangélményt nyújt, minden igényt kielégítő képernyőmérettel. A Walkman videó MP3 lejátszó elég kicsi ahhoz, hogy a táskában, sőt a zsebben is elférjen, 320 x 240 pixel színes TFT LCD képernyővel rendelkezik, amelyik páratlan képtisztaságot, nagy kontrasztot és élénk színeket produkál. A videókat vízszintes és függőleges nézetben egyaránt levetíthetőek. A videók letöltése egy egyszerű fájláthúzással megoldható.

Szinte mindenkivel előfordult már, hogy egy dal közepén lemerült az elem. A lejátszó lítium akkumulátorának kapacitása 30 órányi zenehallgatást vagy 8 órányi videó lejátszást tesz lehetővé. A lejátszó könnyen kezelhető, felhasználóbarát menürendszerében még útközben is jól és gyorsan eligazodunk: kereshetünk előadó, albumcím vagy számcím alapján, de akár saját listát is készíthetünk. Ezen kívül jpeg képformátumokat is lejátszhatunk a készüléken, és lehetőség nyílik különböző zenehatások beállítására is: heavy, pop, jazz és egyedi beállítások. 

A lejátszó háromféle memóriakapacitással (2 GB, 4 GB és 8 GB) és négy színben (ibolya, fekete, fehér és rózsaszín) kapható. A tiszta polikarbonát megvédi a lejátszót és a széles képernyőt a karcolástól, portól és egyéb sérülésektől, miközben könnyű hozzáférést biztosít a gombokhoz.

A lejátszóhoz számos kiegészítő kapható, amelyek lehetővé teszik, hogy bárhol tartózkodjunk is, mindig hallgathassuk kedvenc zenéinket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: