2013-05-03 12:54:40• hírek • MTI

Strapabíró MP3 lejátszóval jelentkezett a Transcend

A víznek az ütéseknek és a pornak is ellenáll a 8 GB belső memóriával rendelkező, extra funkciókkal kiegészített MP350.

A tajvani Transcend Magyarországon nem tartozik az igazán ismert márkák közé, pedig a vállalat már 25 éve jelen van a piacon, és elsősorban adattárolók, memóriák és hordozható készülékek gyártásával, fejlesztésével foglalkozik. A cég bejelentette, hogy május közepén piacra dobja új MP3 lejátszóját, a sportolóknak szánt szolgáltatásokkal felturbózott MP350 elnevezésű terméket.

A 8 GB belső memóriával rendelkező újdonság az MP3, WMA és WAV fájlok megszólaltatását teszi lehetővé, és pendrive-ként is használható, azaz adatok szállításárára, tárolására is alkalmas. Ezek egy micro USB csatlakozón keresztül juttathatóak el rá, és a 12 órányi folyamatos működésre elegendő energiát biztosító akkumulátor is ilyen úton tölthető fel. Mikrofonja révén diktafonként is használható, az integrált FM tunernek köszönhetően pedig rádiózni is lehet vele.

A színes OLED kijelzővel megtámogatott modell 7 előre programozott equalizer beállítást tartalmaz, és persze arra is lehetősége nyílik, hogy bárki saját elvárásaihoz igazítsa a magas és mély hangok arányát.

A cikk folytatása a Prohardver.hu oldalon olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: