2011-07-21 11:53:38• hírek • (x)

Strandröplabda, homok- és vizifoci

Szabadidős sporttevékenységekkel várják a kikapcsolódni vágyókat a Nagykárolyi Termálstrandra.

Kedd délutánonként a strandröplabda a főszereplő, szerda délutánonként a homokfoci, s csütörtökönként a vizifoci körül forog a világ a nagykárolyi „beachen". Természetszerűleg a nyertesek értékes ajándékokat kapnak.

A röplabda szerelmesei legalább ötfős csapatokkal nevezhetnek be a Joy Beach Club bárjában, a torony lábánál. A strandfoci kedvelői szintén ott, valamint szintén ötfős csapatokkal nevezhetnek be. A különleges strandsportok között is igencsak kuriózumszámba megy a medencés labdarúgás: a játékosok bokáig érő vízben bizonyíthatják, hogy művészei a bőrnek, s akkor sem esnek kétségbe, ha egyszerűen kicsúszik a talaj a lábuk alól. A vizifocihoz hatszemélyes csapatok jelentkezését várják a fentebb megnevezett bárban. Jelentkezni a mini-bajnokságokra "sportos" napokon 16 órakor lehet.

A szervezők a kissé bátortalanabbakat is szívesen látják: jöjjenek el, nézzék meg a mérkőzéseket! S amennyiben kedvük támad a felhőtlen szórakozáshoz, az önfeledt kacajhoz, a következő keddi, szerdai vagy csütörtöki alkalomra nevezzenek be. Érdemes mindahányat kipróbálni! További információk a 0753-170-512-es telefonszámon.


Strandfociban is bizonyíthatsz a haverokkal
Strandfociban is bizonyíthatsz a haverokkal


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: