2011-05-23 12:25:39• hírek • Szatmár.ro

Strandolási lehetőség

A Nagykárolyi Termál Strand szolgáltatásai a nyugdíjasok számára még elérhetőbbé váltak.

Hamarosan, május 30-tól, hétfőtől kezdődően direkt buszjárat indul a Nagykárolyi Termál Strandra, kifejezetten a nyugdíjasok számára. A szolgáltatás ára 13 lej, és tartalmazza a strand belépőjegyét, az oda-vissza utat Szatmárnémeti és a strand között. A tervezett indulás naponta 7.30 -kor lesz Szatmárnémetiből, a visszaút pedig 12 órakor a Nagykárolyi Strandtól. A jelentkezéseket telefonon várják, a 0769254080-as számon, Csaba Moisa-nál.

A Nagykárolyi Strand termálvizes medencéinek gyógyhatásai már egy hetes kúrák után éreztetik jótékony hatásaikat. A termálvíz összetétele: nátrium-klorid, jód, sótartalma 13990,3 mg/l. Terápiás javallatok: reumás betegségek, traumás betegségek, krónikus perifériás idegrendszeri betegségek, krónikus nőgyógyászati betegségek.

Szatmár megye legjobb strandja hatalmas változásokon esett át az utóbbi hónapokban. Bár magas színvonalú szolgáltatásaival eddig is különösen kedvelt volt a megye lakosainak a körében - sőt, a határ közelségével külföldről is fogadott nagy számban vendégeket -, idén újabb medencékkel, csúszdákkal és más szórakozási lehetőségekkel várja az érdeklődőket.


A termálvízes kúrák rövid idő elteltével éreztetik hatásukat
A termálvízes kúrák rövid idő elteltével éreztetik hatásukat


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: