2016-07-07 12:44:05• hírek • Szatmar.ro

Horvátországban folytatja a magyar válogatott csatár

A horvát Hajduk Split labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Futács Márkó. A háromszoros válogatott futballista az őt képviselő F-Group menedzseriroda szerdai közleménye szerint 1+1 éves szerződést írt alá Splitben, amelynek színeiben az Európa Liga-selejtezőben már be is mutatkozhat majd.

"Pályafutásom legnehezebb időszakán vagyok túl, a keresztszalag-szakadásom előtt sosem voltam sérült, nem volt tapasztalatom arról, hogyan tud a futballista könnyebben átvészelni egy ilyen nyolc hónapos kihagyást" - idézte Futácsot a közlemény.

A csatár hozzátette, nehezen viselte a felépülésének bizonyos szakaszait, de igyekezett motivált maradni, s bízott benne, hogy egy klub olyan szerződést kínál neki, amilyenre vágyik.

"A Hajduk egy nagy klub, amely minden idényben komoly célokért küzd és olyan támadófocit játszik, ami fekszik az ilyen csatárnak, mint amilyen én vagyok. Az érkezésem óta ezt csak megerősítették a látottak, a vezetőedző és a sportigazgató is az első pillanattól érezteti velem: fontos láncszeme lehetek a csapatnak" - mondta Futács.

A 26 éves támadó jövő héten még nem utazik el társaival Romániába, a CSMS Iasi elleni EL-selejtező első mérkőzésére, de a július 21-i visszavágón már minden bizonnyal bemutatkozhat a splitiek mezében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: