2010-06-30 09:11:47• hírek • Blikk

Stohl újra kapós lett

A Tűzvonalban Bordás őrnagyát nem játszhatta tovább, de Janus Pannonius szerepére méltónak találtatott Stohl András, akinek karrierjét láthatóan nem érinti a közel két hónapja ittasan okozott, súlyos sérüléssel járó baleset.

A színészt ugyan egy-két gyerekdarabból kivette a Nemzeti Színház, a Duna Tv zsarusorozatáról is le kellett mondania, ahogy az RTL klubos képernyős szereplésekről is, de színészként, úgy tűnik, továbbra is töretlenül élvezi a szakma bizalmát. Balesete és az ellene folyó vizsgálat kezdete óta Stohl először állt a kamerák elé, ezúttal a Pozsgai Zsolt Janus című történelmi abszurdjából készülő tévéjátékban alakítja magát a címszereplőt. A filmet egy vasútállomáson forgatják, hétfő óta négy napon keresztül, Buci partnerei pedig fiatal veszprémi színészek, akik színdarab formájában már 2008 óta játsszák ezt a történetet a Latinovits Zoltán Játékszínben. A színházban Őze Áron alakította Janus Pannoniust.

- A forgatókönyv nagyon tetszett, de először nem tudtam, az alkotók melyik szerepet szánják nekem - mondta a naplo.online-nak a forgatáson Stohl. - Janus nagy feladat, nyolcvanoldalnyi szöveg. De jó móka kerekedett belőle - utalt a forgatásra végül Stohl, aki nemhogy eltűnik a süllyesztőben, de gyakorlatilag összefolynak a munkái. Alig rögzítheti Janus Pannonius nyolcvanoldalas szövegét, már Siklóson várják, ahol A Tenkes kapitányaként a jövő héten már főpróbái vannak.

A május nyolcadikai tra­gikus hajnal óta, miután Stohl ittasan, és mint később kiderült, kábítószeres befolyásoltság alatt súlyos közúti balesetet okozott, a színész élete teljesen megváltozott. Az első sokkhatás után sokan azt jósolták, a baklövés a karrierjébe kerül, és a kezdeti reagálások erre is utaltak.

Az RTL Klub idei legnagyobb szuperprodukciója, az X-Faktor vezetéséről ő maga mondott le, de pár nappal később kiderült: kiteszik a Tűzvonalban című sorozatból, és anyaszínháza gyerekdarabjaiból is.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalon olvashatja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: