2014-02-18 09:29:06• hírek • Blikk.hu

Stohl megúszta a whiskylopást

Megúszta a whiskys botrányt Stohl András! A Liget Club üzletvezetője elárulta: nem jelentették fel a népszerű színészt, amiért péntek hajnalban megdézsmálta a szórakozóhely zárva tartó VIP-részlegét.

- Nem jelentjük fel Stohl Andrást a történtek miatt. Olyan alacsony az értékhatár, hogy semmi értelme sincs - mondta a klub üzletvezetője, aki ezzel sok kellemetlenségtől kímélte meg Bucit.

Az elmúlt években a büntető törvénykönyv szigorításai óta néhány százforintos lopásért is előállíthatják az elkövetőt, és szigorú következményekre volt is példa bőven az elmúlt időszakban. Egy hajléktalan férfi 11 év börtönt kapott, amiért paplant lopott, igaz, ő visszaesőnek számított. Egy 55 éves férfit azért tartóztattak le, mert egy üveg pálinkát emelt el. Egy nyugdíjas bicskei bácsi ellen pedig azért indítottak szabálysértési eljárást, mert három szem krumplit zsebre vágott a boltban.

Pár hónappal ezelőtt a készenléti rendőrök azért vettek őrizetbe egy 35 éves férfit, mert Nagykörű külterületén, a Tisza-gát partján lehullott faágakat gyűjtögetett. Tavaly márciusban pedig egy Túró Rudi-tolvajt vittek be az őrszobára a zsaruk.

Kamarás Péter ügyvéd szerint szabálysértési eljárás várt volna Bucira, ha feljelentik. - Amennyiben bizonyított, hogy elemelte az italt, és ez nem éri el a 50 ezer forintot, akkor az tulajdon elleni szabálysértésnek számít. Ez pénzbírságot von maga után. Az összeg kiszabásánál figyelembe veszik az eltulajdonított értéket és azt, hogy az elkövető mekkora jövedelemmel rendelkezik - közölte Kamarás.

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: