2013-09-01 08:46:30• hírek • Blikk.hu

Stohl meg akarta verni Alföldit!

Stohl András 2010-es balesete, majd a Nemzeti Színház egykori igazgatóját ért támadások egyértelművé tették, hogy a színészt és Alföldi Róbertet különleges barátság köti össze, hisz mindketten kiálltak a másikért, a másik mellett.

Talán ezért is meglepő, hogy a Libri Kiadó gondozásában a jövő héten megjelenő Alföldi színháza Öt nemzeti év című, Csáki Judit által írt könyvből kiderül: a két színész kapcsolata olykor eléggé viharos volt. Sőt azt is megtudhatjuk, hogy Stohl egyszer meg akarta verni Alföldit.

„Jut eszembe, egyszer majdnem megvertem. Gyulán próbáltunk, és egy fiatal partneremet csuklóztatta ezerrel. Hetven fok volt a színpadon, ő meg egy napernyő alatt ült, vizes törülközővel a nyakában. És emlékszem, egy bukósisak volt a kezemben, amikor meglódultam, és elindultam lefelé; nem tudom, mit csináltam volna, ha utolérem, de valami lehetett az arcomon, mert ő rohant fölfelé a nézőtéren. Ma már visítva röhögünk rajta, mert ő voltaképp imádja az ilyesmit."

A sztárszínész, akire a rendező Koppány szerepét bízta az István, a király jubileumi előadásában, azt is bevallotta, a főiskolán még egyáltalán nem szívelték egymást.

„Eleinte utáltuk egymást. Ő jött oda hozzám egy Zsámbéki-vizsga, a Homburg hercege után azzal, hogy nagyon tetszett neki, amit csináltam. Akkor dőlt le egy fal."

A tlejes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: