2011-10-05 09:18:54• hírek • www.blikk.hu

Bevonult a börtönbe Stohl András

Megkezdte tíz hónapos börtönbüntetését Stohl András szerda reggel. A színésznek a Nagy Ignác utcai büntetés-végrehajtási intézetben kellett jelentkeznie.

A budapesti Nagy Ignác utcából a színészt később átszállítják arra a helyre, ahol büntetését tölti majd. Úgy tudni, ez a tököli börtön lesz.

Mint azt korábban megírtuk, Stohl András kapcsolattartónak feleségét, Ancsikát és édesanyját jelöli meg. Ugyanekkor nyilatkoznia kell róla, hogy dohányzó vagy nemdohányzó cellában akar „raboskodni". Mivel a színész erős dohányos, feltehetően a dohányosok közé kéri majd magát.

Ezt követően orvosi vizsgálaton is át kell esnie, hogy a közösségbe elhelyezésre alkalmas-e, nincsenek-e fertőző vagy ragályos betegségei, vagy például tetve. Tetőtől talpig megvizsgálják, majd le kell adnia minden olyan tárgyat a bv-seknek, amelyeket nem tarthat magánál.

A Blikk utánanézett, mit vihetett be Stohl a börtönbe: Stohl bevihet magával szappant, fésűt, tükröt és sampont, mosószereket, és természetesen fogkefét, fogkrémet. De nem lehet nála hajtógázzal töltött izzadásgátló, vágó- és szúróeszközök, vagyis kizárólag villanyborotvát használhat.

Bővebb információk Stohl börtönbe vonulásáról a www.blikk.hu oldalon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: