2012-01-09 09:37:34• hírek • Blikk.hu

Stohl március 5-én szabadul

Stohl András számolhatja a rács mögötti éjszakáit, ugyanis nincs már messze a szabadulásának napja! A Blikk megtudta: már csak 56-ot kell aludnia priccsen, ugyanis március 5-én szabadul!

Mint ismert, Stohl súlyos sérülést okozó, ittasan és drogos állapotban elkövetett közlekedési baleset miatt 10 hónapos börtönbüntetést kapott, azzal a kitétellel, hogy jó magaviselet esetén hamarabb is szabadulhat.

- Nem vagyok balhés típus, így azt hiszem, nem lesz gond a börtönben, jól beilleszkedek. Tudok alkalmazkodni, még voltam katona, ez is olyasmi lehet - mondta a Blikknek bevonulása előtt a színész, és igaza lett. Persze vigyáztak is rá, hogy ne keveredjen konfliktusba, s miután megszűnt az egyszemélyes cellaléte, akkor is olyan rabtársat kapott - a birkózó Farkas Péter drogültetvényének kertészét -, akinek esze ágában sem volt kötözködni.

Mindezeknek köszönhetően a múlt héten berendelték a büntetés-végrehajtási bíró elé, aki – miután megdicsérte jó magaviseletéért – közölte Stohllal az örömhírt: megfelezték a 10 hónapos büntetését, így csak ötöt kell letöltenie, vagyis március 5-én szabadul – persze, ha addig nem csinál valami butaságot.

– Ügyfelem jól bírta a bezártságot, ráadásul a múlt héten a büntetés-végrehajtási bíró kedvezményi tárgyalásán hozott határozat új erőt adott neki. Az intézetben tanúsított magatartását kifogástalannak minősítették, így jó magaviselete miatt megkapta a tíz hónap felezését. Ennek köszönhetően családja nőtagjait, az édesanyját, a kedvesét és a lányait már személyesen köszöntheti fel nőnapon – mondta Ruttner György, Stohl András jogi képviselője.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: