2016-02-19 08:36:38• hírek • Blikk.hu

Stohl: Állandó lelkiismeret-furdalásom van, amiért nem lehetek a gyerekeimmel

Négygyermekes édesapaként nincs könnyű dolga Stohl Andrásnak. Úgy tűnik, hat évvel ezelőtti autóbalesete óta lassan végre minden visszaáll az eredeti kerékvágásba, hiszen folyamatosan játszik színházban, és végre visszakapta jogosítványát is.

Bár a sok munka örömmel tölti el, azért nem tagadja, semmi nem kárpótolja két kisgyerekét amiatt, hogy sok esetben nem tud mellettük lenni lefekvéskor.

– Igazából sosem tud teljes lenni az élet, mert mindig van bennem lelkiismeret-furdalás. Szerencsére sok meló van, mégis olyan, mintha az egy másik életem lenne, emiatt viszont nem tud teljes lenni az, amit a családdal töltök – mondta a Fókusznak adott interjújában Stohl András.

- Franciska például nagyon nem szereti, ha elmegyek este játszani. Akkor nagyon kivan. Mindig mondja: apa ne menj el! Nem tudom kárpótolni. Semmivel nem lehet kárpótolni azt, hogy nem vagyok ott a gyerekkel. A nagy mázli az, hogy Ancsi van, és ő teljes értékűen ott van velük minden pillanatban - mondta Stohl, aki azért amikor csak teheti, elmegy a kislányáért az iskolába.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: