2016-08-05 02:24:34• hírek • Blikk.hu

Stohl lánya veheti át Tatár Csilla helyét

Tatár Csilla már nem tér vissza, Stohl Luca kaphatja a helyét a Petőfi Tv Én vagyok itt című műsorában – értesült a Blikk.

A zenei eseményekről és fiatalos témákról szóló produkcióból tavaly ősszel, terhessége utolsó hónapjaiban távozott Tatár Csilla, akit kisfia, Milán születése óta nem láthattunk a műsorvezetői székben. Helyette feltűnt az adásban egy bájos barna szépség, Stohl András legidősebb lánya, Luca. A táncművészeti főiskolát végzett tehetség már élőben is tesztelhette magát.

- Nagyon jól éreztem magam, az elején kicsit izgultam, de műsorvezetőtársam, Kerekes Peti és a stáb sokat segített. Ahogy elkezdtük az adást, az idegességet az izgatottság és érdeklődés váltotta fel - emlékezett vissza a munkára. - Ha úgy alakulna, szívesen kipróbálnám magam hosszabb távon is bármilyen műsorban. Szeretem az új kihívásokat, élvezem, ha kikerülök a komfort­zónámból, minden érdekel! - árulta el Luca, akit édesapja, Stohl András eleinte nagyon féltett a színpad és a média világától. - Apu eleinte próbált távolt tartani a színháztól és a televíziózástól is, de aztán annyi tanácsot adott, hogy legyek laza és természetes, azt kérdezzem, ami valóban érdekel, és készüljek fel alaposan - mosolyodott el Luca, akinek teljesítményét az MTVA munkatársai is pozitívan értékelték.

A cikk folytatása a Blikk Rúzson olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: