2014-10-13 09:23:40• hírek • Blikk.hu

Stohl és Alföldi összeveszett a továbbjutókon

Stohl András hosszú idő után visszatért az RTL Klub képernyőjére, az X-Faktor című műsorban Alföldi Róbert mentorsegédjeként, ám a közös munka nem volt felhőtlen, ugyanis a színész-műsorvezető és a mentor több versenyzővel kapcsolatban is összekülönbözött.

Amikor rá kellett mutatniuk, hogy melyik versenyzőt szeretnék az élő show-ban látni, mindketten különböző fotókra böktek rá, s ebből alakult ki aztán a komoly vita, amely kis híján kenyértöréshez vezetett.

- Nem segítek neked tovább - jelentette ki idegesen Stohl, amikor már a sokadik énekesről más véleménnyel voltak. Míg Alföldinek a három Ricsi: Szabó Richárd, Nagy Ricsi és Borbély Richárd volt a favoritja, addig a színész-műsorvezető más versenyzőt juttatott volna tovább az élő show-ba. Mind a ketten hangot adtak véleményüknek, amely vitába torkollott.

- Egy fiatalemberről nagy vita volt köztünk, akkor nagyon mérges voltam rá. Én mást szerettem volna, mint akit ő beválasztott - mondta el Stohl.

Alföldi Róbert a három Ricsit juttatta tovább.

- Szabó Richárd volt rám a legnagyobb hatással a belső őszinteségével. Nagyon erősen megrendített a világ felé való szorongó, naiv tisztasága. Nagy Ricsi igazi, érett férfias hang, muzikalitás, nagy belső tartással és főleg kitartással. Fontos üzenet, hogy valamit ne adj fel, hanem dolgozz még keményebben, és akkor az előbb vagy utóbb, de összejön. Borbély Richárdnak pedig erős színpadi jelenléte van, nagy hangi tehetség, és jól bírta a kiképzést. Pontosan megértette, amit nem túl kedvesen mondtam neki, és nagyon rövid idő alatt látszott az elhivatottság, és az, hogy rájött, hogy nagy volt a mellény. Nagy öröm volt látni, hogy valaki nagyon megért valamit, és képes arra, hogy önmagát túllépje - fejtette ki döntése okát a mentor, aki biztosan tudta, hogy hármukat a döntőbe juttatja, hiába volt segédje más véleményen.

Azonban az új szabályok szerint van egy „tiszta lap", amelynek értelmében a mentorok plusz egy tehetséget választhatnak, akik közül egy az élő show-ba kerülhet a nézők szavazataival. Alföldi Róbert Benjinek adott még egy esélyt.

Olvassa tovább a hírt a Blikk.hu-n. Kattintson ide kérem!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: