2011-04-08 10:07:26• hírek • www.blikk.hu

Stohl először vallott félelmeiről

A Blikknek adott exkluzív interjújában legnagyobb félelmeiről beszélt a színész.

Most omlott össze igazán Stohl András (44), akit az ittas és drogos állapotban okozott közlekedési balesete miatt első fokon 2 év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítéltek. A színész minden erejével tartja magát, dolgozik, miközben néhány nap alatt végiggondolta, mi vár rá, és hány embert sodort bajba. A közkedvelt színész, akivel közönsége és kollégái elnézőek - visszakövetelték a képernyőre, a színpadra - önmagával szemben a legkeményebb. Csak a Blikknek adott exkluzív interjúban beszélt önmarcangoló félelmeiről, hogy most a pokol legmélyebb bugyrába került, hiszen nem saját sorsa aggasztja, hanem azoké, akikről gondoskodnia kell már évek óta.

Blikk: Mit érzett az ítélethirdetésen, amikor találkozott Pali bácsival, azzal az idős férfival, aki a baleset miatt maradandó egészségkárosodást szenvedett?

Stohl András: Nagyon szíven ütött, amikor Pali bácsi odafordult hozzám, és azt mondta, megbocsát. Annak ellenére, hogy hónapokig tartó fájdalmat és keserűséget okoztam neki. Akkor és azóta is a 80 éves édesanyámra gondolok, hogy mit éreznék azzal szemben, aki vele tenne ilyesmit, és mi várhat rá segítségem nélkül, ha ennyi időre börtönbe kerülök. Mert régóta ki kell egészítenem a nyugdíját havi százezer forinttal.

Az interjú folytatása a Blikk.hu-n olvasható.


Stohl András és új ügyvédje, dr. Ruttner György
Stohl András és új ügyvédje, dr. Ruttner György


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: