2014-03-03 09:30:26• hírek • Blikk.hu

Stohl áldozata kevesli a 3 millió forintot

Hárommillió forintos (43 ezer lej szerk.) kártérítésre kötelezte első fokon a bíróság Stohl Andrást a Kaincz Pál és lánya, Ibolya által indított kártérítési perben.

Ugyanakkor a színész által 2010 májusában okozott baleset legsúlyosabb áldozata szerint ez az összeg köszönőviszonyban sincs egészségkárosodásának mértékével, és azzal a keserűséggel, amelyet átélt. Tovább folytatódik tehát a kártérítési háború.

Megosztja a közvéleményt a színművész és a nyugdíjas, betegeskedő idős férfi közötti évek óta tartó bírósági huzavona. Egyesek szerint Pali bácsi így akar minél több pénzt kisajtolni Buciból, mások szerint viszont jogosak a követelései, hiszen soha nem lesz már olyan egészséges, mint a baleset előtt: azóta is rehabilitációs kezelésekre, többek között vízitornára jár. Pali bácsi elmondása szerint a baleset miatt kellett lemezt operálni a csípőjébe is. A nyugdíjas őstermelő maradandó fogyatékossága miatt, lánya pedig az átélt szenvedés és a nehezebb életvitel miatt tart igényt a pénzre.

Mester Csaba ügyvéd Pali bácsinak és a lányának is nem vagyoni kártérítést kért: előbbinek tíz, utóbbinak pedig kétmillió forintot.

- Továbbra sem állapodtunk meg Stohl Andrással. Első fokon hárommillió körüli összeget ítéltek meg az ügyfeleimnek. Mivel ezt nem tartjuk reálisnak, fellebbeztünk a döntés ellen. A megítélt összeget természetesen nem fizették ki, hiszen csak ezután lesz a másodfokú tárgyalás - mondta megkeresésünkre Mester Csaba, hozzátéve: még nem tűzték ki a másodfokú tárgyalás időpontját.

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: