2011-08-31 08:56:23• hírek • www.blikk.hu

Hihetetlen fejlemény Stohl ügyében!

A Blikk megszerezte azt a titkos orvos szakértői véleményt, amely Stohl András sorsáról hivatott dönteni! A bíróság által rendelt paksamétában fehéren-feketén az áll: korábbi betegség okozza Kaincz Pál sántítását, nem pedig az a baleset, amelyet az RTL Klub műsorvezetője okozott tavaly május 8-án.

Stohl András állítása szerint több mint egy esztendeje kínlódik a lelkiismeret-furdalástól, hogy részeg vezetése miatt egész hátralévő életére megnyomorította idős áldozatát. A baleset okozásáért első fokon két év négy hónapos börtönbüntetést szabott rá ki a bíróság, mert a bevont igazságügyi szakértő a baleset okán maradandó fogyatékosságot, 15 százalékos mozgásképesség-csökkenést állapított meg Pali bácsinál, amely komolyan nyomott a latban, amikor meghozták az elsőfokú ítéletet.

A második tárgyaláson úgy döntött a bíróság, hogy még egy igazságügyi orvos szakértőt bevon az ügybe, és annak az elemzése alapján hoz újabb döntést. Két hete a Blikk már beszámolt arról, hogy a kiszivárgott információk szerint Stohlnak kedvező eredményt hozott az eljárás, ám most a bizonyíték is a kezünkbe került, amely egyértelműen taglalja: nem a színész által okozott baleset a felelős az idős férfi sántításáért.

„Az elvégzett radiológiai vizsgálat során a háti és ágyéki gerincen fiatalkori típusú többszörös görbülettel járó torzulást, gerincferdülés állapítható meg". Emiatt a medencefelvételen a bal csípőízületi vápa teteje 4-4,5 milliméterrel magasabban áll a jobb oldalinál, ezért tűnik rövidebbnek a sértett lába. „Megállapítható, hogy Kaincz Pál sértettnél az elszenvedett közlekedési balesettel ok-okozati összefüggésben maradandó fogyatékosság vagy súlyos egészségkárosodás nem alakult ki" - írja a szakértő.

Pali bácsi csípő- és térdmozgásának minimális csökkenése pedig szintén az életkorának tudható be. Az idős bácsi, mint azt a Blikk megírta augusztus 8-án, erősen sántítva ment az igaz­ságügyi vizsgálatra, de a szakember a mindennapi élethez szükséges mozgását is elemezte a véleményében: „Öltözködésnél, járásnál térd- és csípőmozgásokban korlátozottság nem figyelhető meg" – szögezi le feketén-fehéren a mindent eldöntő dokumentum.

A cikk folytatása a Blikk.hu oldalon olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: