2011-09-08 08:51:32• hírek • Blikk.hu

Stohl: "Két hét múlva megyek börtönbe!"

Stohl András most minden erejével arra koncentrál, hogy megnyugtassa családját: nincs baj.

Várhatóan két héten belül megkezdi börtönbüntetésének letöltését Stohl András. Nem kér halasztást. A színészt 10 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték, de jó magaviselet mellett leghamarabb öt hónap után szabadulhat. Az ítélethirdetés utáni éjszakán párjával, Ancsikával vigasztalták egymást.

Stohl számított arra, hogy letöltendő börtönbüntetést kap, az ítéletet igazságosnak tartja, mégis családját féltette, hogyan dolgozzák fel az elválást.

– Édesanyám azért nem jött el az ítélethirdetésre, mert nem bírta volna ki. Érte aggódtam a legjobban, és ahogy vége lett, őt hívtam telefonon. Jobban fogadta a hírt, mint vártam, talán a lelke mélyén érezte, hogy valami hasonló ítélet születik. Rebekát  féltettem még, ő az elsőfokú ítélet után nagyon kiborult, de egyre erősebb – mesélte Stohl.

– Kimondhatatlanul büszke vagyok a családomra, ahogyan végig kitartottak mellettem! A könnyeiket az elsőfokú ítélet után, a majdnem két és fél éves börtön lehetősége miatt már elsírták. Akkor együtt zokogtunk. Tudtuk, ettől rosszabb már nem lehet. Számomra a családom a legfontosabb, és a bajban még jobban megismerhettem a nagylányaimat. Már tudom, hogy Luca (18) sohasem fogja áltatni magát az életben, mert végig fel volt készülve arra, hogy börtönbe kerülök. Ahogy a színész fogalmaz, a nővére, párja, édesanyja, a három lánya a családja. Csak nők, akik az összes gyengédségükkel kényeztették, szerették, féltették; most pedig ő nyugtatja őket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: