2012-03-27 08:44:23• hírek • Blikk.hu

Stohl: Féltem, hogy eltompul az agyam a börtönben!

Stohl András bevallotta: félt a börtönben, hogy eltompul az agya, mert a nevek sem jutottak eszébe időnként a Jó zsaru, rossz zsaru szövegéből. Kétségbe ejtette, hogy „zombivá vált".

Újra próbálta hétfőn a Centrál Színházban Szabó Győzővel a börtönbüntetése előtt már 19 telt házas előadáson játszott darabot Stohl András. A büféstől a ruhatárosig mindenki örömmel ölelgette a színházban, s nem is kellett sokszor nekifutni a kiesett részeknek, pedig a Blikknek bevallotta: rettegett a börtönben.

– Az emberi agy döbbenetes, csak annyit használ, amennyire szüksége van, és ott benn nagyon kevés dologra van szükség. Féltem, hogy nem megy majd többé, olyan tompult maradok, mint benn – mondta Stohl, aki próbálta a rácsok mögött is „életben tartani" a szerepeit, de nem ment. – Amikor lefeküdtünk, sötét volt, megpróbáltam felmondani magamban a szerepet, de nem nagyon tudtam. Eléggé megrémültem, féltem, hogy nem jön vissza a memóriám. Az az őrület, hogy felmegy az ember arra a színpadra, azzal a személlyel, és visszatér minden. Jó, a kocsiban idefelé elolvastam egyszer a szövegkönyvet, de ennyi. Döbbenet, hogy az ember kilép abból a környezetből, és az agya felveszi a korábbi fordulatszámot, ugyanúgy tud dolgozni, mint előtte – mondta a Blikknek a próba szüneté­ben Buci megkönnyebbülve.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: