2010-09-22 10:02:01• hírek • Blikk

Stohl: Elloptam Ancsika autóját

Csak megúszta! Hiába visszaeső, a jelek szerint büntetlenül használhatott kokaint Stohl András (43) a május 8-i, kis híján halálos áldozatot követelő közelekedési balesete előtt.

Tegnap a Dunakeszi Városi Rendőrkapitányság vezetője, Kovács Lajos alezredes elmondta: a színész az elterelést választotta, ezért a kábítószerrel való visszaélés ügyében felfüggesztették a vádemelési javaslatot. De ez még semmi! Stohl azt állította, hogy a kábítószert a balesete előtt egy belvárosi éjszakai szórakozóhelyen vásárolta egy vadidegen férfitől. Ezek szerint felszívott valamit, amiről azt sem tudta, micsoda, de még csak az eladóban sem bízhatott, hiszen nem ismerte. A dunakeszi zsaruk megpróbálták felkutatni a dílert, de nem jártak sikerrel, így jobb híján elhitték Buci verzióját.

- A dunakeszi kapitányságnak csak egy-egy bűnügyi, illetve közlekedési osztálya van, kábítószer-elle­nes nyomozóink nincsenek. Tanúkihallgatásokat végeztünk a gyanúsított vallomása, illetve telefonhívásai alapján, de nem jutottunk előbbre - fogalmazott a kapitányságvezető. Megdöbbentő az is, hogy Stohl András, miután drogtól és alkoholtól bódultan nekihajtott két autónak, egy idős férfit súlyosan megsebesített, állítása szerint ellopta a helyszínre érkező élettársa, Ancsika autóját, s azzal menekült otthonáig. Stohl vallomásával megmentette élete párját a büntetéstől, akit bűnpártolás miatt felelősségre vonhattak volna, ha önként odaadja az autóját.

- A gyanúsított azzal magyarázta, hogy nem várta meg kollegáimat a helyszínen, hogy nagyon megijedt és félt a történtek miatt - avatta be a Blikket Stohl vallomásának részleteibe Kovács László, aki szerint jogilag nem büntethető, de morálisan elítélendő, amit a vétkes sofőr tett.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Alkohol és drog hatása alatt tört össze autókat Stohl, aki lehet, hogy maradandó sérülést okozott Kaincz Pálnak (73); ha ez így lesz, akkor 5 évet is kaphat
Alkohol és drog hatása alatt tört össze autókat Stohl


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: