2011-10-04 09:02:27• hírek • Blikk.hu

Stohl: "Búcsúzom, vár a börtön!"

Kizárólag a szeretteinek szánta Stohl András (44) a börtönbe vonulása előtti napot. A legnehezebb volt, hogy tudta, Franciskát hónapokig nem láthatja, de fájdalmát nem mutatta kislánya előtt. Egy utolsó nagy hancúrozás az őszi napsütésben – ebből kell erőt merítenie.

Balesete óta stresszelt, sőt többször bevallotta Stohl András: családja miatt bármit megtenne, hogy elkerülje a börtönt. Nem sikerült. Bár - ha jól viseli magát – csupán öt hónapig, de bele kell kóstolnia a rabkenyérbe.

- Nem sok mindent kellett bepakolni, az a néhány holmi, amit beengednek, egy kisebb sporttáskában is elfér - mondta a Blikknek Stohl, aki környezete és kollégái szerint is felkészült a börtönben töltendő hónapokra. - Nehéz most, hiszen tudom, sokáig nem láthatom a kislányomat, de ha ránézek, csak boldogságot érzek. Öt hónap tényleg nem a világ vége - ahogy a bírónő mondta -, annyit ki lehet bírni.

Nem tudtam elégszer átölelni Ancsikát, de most már ő is látja velem együtt az alagút végét. Karácsonykor lesz a legnehezebb, mert olyankor együtt szokott lenni az egész család. Az emlékek majd segítenek - reménykedik Stohl, aki lelkileg elég erősnek érzi magát, hiszen Ancsika lesz a kapcsolattartója, telefonon beszélhetnek, és persze szerettei látogathatják. - Sokat jelent, hogy az írásos ítéletben gyakorlatilag a bírónő helyreállította a becsületemet, mert a mai napig sem tudom, miért mentem el a helyszínről a mentők érkezését követően.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: