2011-06-15 09:18:56• hírek • blikk.hu

Stohl Andrást az amnézia menti meg?

Alig néhány nap van csak hátra a végső ítéletig, amelyben eldől: börtönbe vonul-e a színész. Mostanáig azonban nem derült ki még a bíróság előtt sem, hogy Stohl mennyire volt beszámítható a baleset után, és ha nem, az mennyiben köszönhető a tetemes mennyiségű alkoholnak. Az ideggyógyász diagnózisa szerint ugyanis a színész amnéziás lett a tavaly május 8-án történt balesetben egy fejsérülés miatt.

A színész párja, Ancsika fóti otthonukban vallotta be: önmagát is hibáztatja.

- Tudom, hogy mindenért András a felelős. Ő döntött rosszul, amikor ittasan kocsiba ült. Nem is akarom mentegetni, de magamat is hibásnak érzem, amiért majdnem két és fél éves börtönt szabtak ki rá nem jogerősen, mert butaság volt, hogy élve mentességi jogommal nem tanúskodtam a bíróságon. Pedig én vagyok az, aki tudja, milyen András, amikor spicces: viccelődik, hülyéskedik és vigyorog.

- De amikor a baleset helyszínére hívott, furcsán, összefüggéstelenül beszélt a telefonban. Ott már végképp láttam, hogy nem viselkedik normálisan. Felpofoztam, hátha magához tér a sokkból, de napokig rosszul volt utána is, ami nem a másnaposságnak köszönhető. Fejgörcs gyötörte, hányingere volt, és szédült. Arra sem emlékezett, hogyan kerültek a házba a rendőrök, hogyan zajlott a házkutatás, és miként jutott el a vérvételre.

András nővére orvos, így Viki erőszakolta ki, menjenek el ideggyógyászhoz a fejsérülése miatt. - Aggasztotta, hogy zsibbad az öccse karja, és nem emlékszik dolgokra - mondta Anikó.  A Blikk megkérdezte a színészt, hogy az enyhítő körülményt jelentő dokumentumot miért nem lobogtatta már korábban. - Most is akkora a lelkiismeret-furdalásom, hogy nem akarok védekezni, korteskedni önmagamért. Ha rákérdeznek, elmondom, de nem nagyon érdekelt senkit. A baleset után az általam megsérültek miatt aggódtam, sodródtam az eseményekkel. Ha a testvérem nem kényszerít orvoshoz, el sem megyek - mondta a Blikknek Stohl, aki mellett hiába tanúskodna Ancsika, a jogerős ítéletét a már meglévő bizonyítékok, szakértői vélemények, tanúvallomások alapján is lehetősége van meghoznia a bíróságnak.

A teljes cikk a Blikk-en.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: