2014-10-10 09:29:04• hírek • Blikk.hu

Stohl András visszatér az X-faktorba

Stohl András visszatér az RTL Klubra! Hosszú idő után a színész-műsorvezető feladatot kapott anyacsatornájától, a hét végén ugyanis az X-Faktor című műsorban láthatják a nézők Alföldi Róbert mentorsegédjeként.

Bucit az utóbbi két évben meglehetősen hanyagolta a csatorna, ugyanis kiszabadulása óta mindössze egyszer szerepelt az RTL Klub képernyőjén, akkor is csupán néhány percre tűnt fel, amikor a tehetségkutató extra produkciójában 007-es ügynökként lépett fel. Műsorvezető-felkérést azonban egyáltalán nem kapott, pedig több olyan nagyszabású produkciót is sugárzott a kereskedelmi csatorna, amelynek korábban ő volt a házigazdája. A jég megtörni látszik, igaz, Stohl ezúttal sem kapott olyan fajsúlyú feladatot, mint annak idején.

- Stohl és Alföldi jó barátok, és szakmailag is hallgatnak egymás véleményére, így adta magát, hogy András legyen a mentorsegédje. A csatornánál pedig biztos helye van, s ugyan komoly munkát még nem kapott, de mindenképpen számítanak rá a jövőben - árulta el egy informátor, aki azt is elmondta, hogy Buci örömmel vállalta a felkérést.

- Ez nem csupán a munkáról szól, hiszen András egyébként is segítene Robinak. Persze a szereplés a kedvére való, jóérzéssel tölti el, hogy újra a régi környezetben dolgozhat - tette hozzá a Blikk forrása.

Az X-Faktor mentorának minden bizonnyal nagy fejtörést okoz majd, kit juttasson be az élő show-ba, ám Buci segítségével talán könnyebben hoz majd döntést. A Blikk szerette volna megkérdezni az RTL Klubot és Stohlt is, ám nem kívánták kommentálni értesüléseiket. Korábban azonban a csatorna programigazgatója, Kolosi Péter elmondta, hogy továbbra is számítanak Stohlra.

- Ősztől terveink vannak Andrással, természetesen marad az RTL Klubnál. Azt azonban, hogy melyik műsorban láthatják majd szeptembertől a nézők, egyelőre nem áruljuk el - mondta akkor Kolosi, akinek szavai beigazolódtak.

Még több bulvár hírre vágyik? Kattintson ide és a Blikk.hu-n találja magát!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: