2010-06-04 13:20:20• hírek • www.blikk.hu

Stohl András vallott a drogozásáról

Stohl András félelmei, gátlásai legyőzésére használta a tiltott szert - írja a Zsaru magazin a színész rendőrségnek tett kijelentésére hivatkozva.

De vajon mi félelme lehet egy karrierje csúcsán lévő, rendszeresen foglalkoztatott, anyagi gondokkal nem küzdő, szerető családban élő művésznek? Milyen gátlások gyötörhetnek egy számtalan szerepkörben kiválóan teljesítő, a képernyőn felszabadultan bohóckodó embert?

A szakértő szerint gyakran éppen a túlzott rivaldafényben élő sztárok lelkében él a legtöbb félelem, szorongás, hisz állandó megfelelni vágyás gyötri őket, és sokan rettegnek attól, hogy ha nem teljesítenek, akkor elvesztik mindazt, amit elértek.

- A sztároknak, sikeres művészeknek már az életformája magában rejti a szorongás lehetőségét - véli Bede Zsuzsanna pszichológus. - Rendszertelen életmód, gyakran éjszakába nyúló munka, kevés alvás jellemzi a mindennapjaikat. Ezt a szorongást, fáradtságot azonban ellensúlyozni kell, hiszen az egész ország színe előtt élnek, nekik egy közértben, az utcán vagy kedvesükkel vacsorázva is ugyanolyan makulátlannak kell látszaniuk, mint a színpadon, a képernyőn. A rajongók összemossák a szakmát a magánélettel, a sztár egy pillanatra nem lazíthat, és ez stresszt, szorongást idéz elő.

A cikk folytatása elolvasható a Blikk.hu-n.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: