2017-10-30 05:55:29• hírek • Blikk.hu

Stohl András meglepő vallomása: Soha nem fogom levetkőzni, hogy drogos alkoholista vagyok

Történt velem olyan, hogy egy szórakozóhelyen bátor fia­talok utánam szóltak, hogy „hé, nincs nálad egy kis ko­kain?”, ami nem esett jól. Nekem ez fáj, bármilyen jó pofát is vágok hozzá. Felvállalom, mást nem is nagyon tudnék tenni, de nem tudom, hogy lehet ezt kezelni – magyarázta Stohl András.

Úgy veszem észre, a rám sütött billog érdekesebb annál, mint amit színészként, avagy műsorvezetőként művelek. Több színházi főszerepet játszottam, számtalan show-t vezettem, mégis mindig visszarúgnak a gödörbe. Mit tudnék tenni, hogy változtassak ezen a megítélésen? – tette fel a kérdést a műsorvezető színművész, miután tárcsázott egy szakembert. 

Ehhez hosszú évek kitartó munkája kell. Nehezen tervezhető, hogy az ember milyen hatással van másokra, de vannak módszerek, amelyekkel el lehet indulni – magyarázta Hegedűs Dóra mentor-coach, aki egy veszélyre is felhívta a figyelmet.

Ha egy címkét rendszeresen megkapunk, hajlamosak vagyunk arra, hogy az agyunk fölülírja a meggyőződésünket, és azt gondoljuk, talán mégis igaz. Ettől az agyban és a pszichében kialakulhat az azonosulás – érvelt a szakértő, és Stohl felsóhajtott. A párom is ezt szokta mondogatni. Hogy ne emlegessem fel a stigmáimat, itt a rádióban viszont fel kell vállalnom magam – magyarázta a színész, és elismerte, azonosulni kezdett az egyik stigmájával.

A cikk folytatása a Blikk.hu oldalán olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: