2018-09-08 03:18:20• hírek • Blikk.hu

Stohl András komoly döntést hozott

Vége az őrült tempónak, az elmúlt évek hajtása után Stohl András már megválogatja, mit vállal el. A színész szeretne minél több időt együtt tölteni a gyerekeivel és szerelmével is.

– Mindig azt mondom, hogy ez a helyzet olyan, mint egy teherhajó, amit lassan fordítok be, de most már hála istennek, szépen-lassan kezdi felvenni az irányt. Szelektáltam, de így is van munka bőven, most 2019 év végéig nagyjából tudom, hogy mi a dolgom – árulta el Stohl András az Álomutazó című musical sajtóeseményén, ahol arról is beszélt, hogy végre apaként is jobban jelen tud lenni a gyerekei életében.
 

Ez főleg a két kisebbnek lehet hatalmas élmény, akikkel Stohl az utóbbi években bevallottan kevesebb időt tudott együtt lenni, mint amennyire vágyott. De a színház, a műsorvezetés, a szinkron és a rádiózás olyan sok feladatot adott, amennyi több embernek is elég lett volna. Most azonban minden megváltozik, idén ugyanis a színész próbálja úgy alakítani a mindennapjait, hogy a délutánokat együtt tölthesse Franciskával és Andriskával.
 

– Szerencsére azonban most már van idő arra, hogy a gyerekekért is el tudjak rohanni próba után, előadás előtt, így én megyek értük az óvodába, iskolába, ami hasznos idő együtt – árulta el a színészművész, aki magára is jobban odafigyel.
 

– Talán kicsit tudatosabban élek. Jobban odafigyelek magamra, hiszen elmúltam ötvenéves, emiatt oda is kell. Talán higgadtam is egy picit, de ezt inkább kívülről lehet megítélni, belülről nem annyira – sorolta Stohl, akinek új nyugodtabb életmódját a párja is nagyon támogatja.
 

– Ő nyilván szeretné, ha minél tovább egészséges lennék és minél tovább tudnánk együtt lenni ezen a világon. Mindent elkövet annak érdekében, hogy tudatosabban éljek – mondta a színész, aki persze nem állt le teljesen, hiszen továbbra is viszi tovább az eddig bemutatott színházi szerepeit. A decemberre felújított Álomutazó mellett azonban idén már biztosan nem lesz új bemutatója. – Azt gondolom, most minden úgy van, ahogyan lennie kell. Én teszem a dolgomat, dolgozom, próbálok szeretetet adni, amennyit csak tudok, és remélem, hogy ez előbb-utóbb visszajön hozzám – mondta Stohl.


További bulvárhírekért keresd fela Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: