2011-10-07 09:18:46• hírek • www.blikk.hu

Stohl András elit munkát kaphat a börtönben

Magyatországon egy fogva tartott napi közvetlen költsége 2238 forint. Ehhez jön az intézeti őrzés egy főre eső összege, így több mint ötezer forintra rúg a rabság napi ára. Stohl András börtönélete öt hónap alatt hozzávetőleg 750 ezer forint lesz.

Stohl András nincs többé! Most EU2998-as számú elítéltként tölti büntetését a színész.

A szerda reggel bevonult sztár a Budapesti Fegyház és Börtön Kozma utcai objektumának négyágyas cellájában tölti mindennapjait. Ancsikával csütörtökön még telefonon sem beszélhetett, de igen korán, reggel hatkor kezdődik a napja. Ő viszont abban a szerencsés helyzetben van a börtön falain belül, hogy esélyes az ottani legelitebb munkára, a B objektumban lévő tévéstúdió vezetésére. Ezenkívül sok munkalehetőség nincs bent; vagy takarít, vagy a faipari üzemben dolgozik.

A Blikk megtalálta a Nemzeti Színház színészének börtönön belüli „elődjét". M. B. (30), az 50 milliós sikkasztásért elítélt egykori VIVA tévés fiatalember 2,5 éves büntetését töltötte ugyanitt, technikusként, operatőrként és szerkesztőként is dolgozott. Szerinte Stohlnak igen alázatosnak kell lennie, különben vége lesz a börtönben.

- Szolgálatkésznek és alázatosnak kell lennie, ha az utódomként dolgozik majd a stúdióban. A társai kéréseit teljesítenie kell, csak olyan filmet és zenét adhat adásba, ami a raboknak tetszik - kezdte az egy éve szabadult férfi. - Nyilván kiemelten vigyáznak Stohlra, nem teszik össze egy erőszakosságra hajlamos fogvatartottal, de még így is bizonyítania kell azt, hogy nem érzi magát felsőbbrendűnek a többieknél.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: